Darths & Droids

ARKIV     FORUM     ROLLELISTE     RSS     FAQ

Rolleliste

Spillerpersoner

Qui-Gon Jinn Qui-Gon Jinn spilles av Gunnar.

Qui-Gon er en jediridder.

Gunnar er en nokså dumdristig rollespiller som foretrekker spenning, tøffe slåsscener og rikelig med bytte framfor rolig problemløsing. Han har for vane å handle før han tenker, noe som omfatter å være fiksert på sine egne underlige forklaringer på detaljer i spillet som spillelederen ikke har forklart ennå.

Obi-Wan Kenobi Obi-Wan Kenobi spilles av Bendik.

Obi-Wan er en jedipadawan, læregutt til Qui-Gon.

Bendik er en ettertenksom rollespiller som prøver å tenke gjennom hva som er det lureste å gjøre i forhold til sitt eget rollekonsept og rammehistorien. Han liker å finne på listige måter å rettferdiggjøre at hans planer vil fungere innenfor premissene i spillet.

Jar Jar Binks Jar Jar Binks spilles av Trine.

Jar Jar er et romvesen fra planeten Naboo.

Trine er lillesøsteren til Bendik. Bendik tok henne med på spilling en kveld foreldrene hans ikke klarte å skaffe barnevakt. Spillelederen skapte raskt et romvesen hun kunne spille for å hindre at hun kjedet seg. Hun liker fantasiaspektet ved spillet, men har noen ganger problemer med å skille det fra virkeligheten.

R2-D2 R2-D2 spilles av Petter.

R2-D2 er en mekanikerdroide, opprinnelig i tjeneste på dronning Amidalas kongelige lystskip.

Petter er en gammel venn av Gunnar. Gunnar inviterte ham med på spilling, og Petter har skapt en rolleperson som maksimerer alle ferdighetene han tror vil komme til nytte i et romspill, på bekostning av å være en kort, tjukk robot uten armer.

Shmi Shmi spilles av Anniken.

Shmi er Anakins mor, og en slave eid av skraphaugeieren Watto.

Anniken er en bekjent av Bendik, som tar dramatimer sammen med ham. Hun syntes det hørtes interessant ut å bli med og se hva disse "rollespill"-greiene dreide seg om, etter at Bendik hadde beskrevet det for henne som et slags improvisert skuespill. Hun er fast bestemt på å spille rollepersonen sin som en ekte, kompleks person motivert av en god gjennomtenkt bakgrunnshistorie.

Anakin Anakin spilles av Anniken.

Anakin er en ung slavegutt som jobber på Wattos skraphaug på Tatooine. Han er en uviktig engangsperson som spillelederen puttet inn for å skape litt liv i en scene. Anniken begynte å spille ham etter at jediene tok Anakin med seg og etterlot Shmi på Tatooine.

Personer styrt av spillelederen

Sjef Nass Sjef Nass.

Sjef Nass styrer over alle gunganer på Naboo fra undervannsbyen Otoh Gunga. Han er opptatt av å få tilbake den mystiske Fortapte fanastakoriske ballen, en mektig gungan-artefakt som kan beskytte hans folk fra ethvert angrep.

Sio Bibble Sio Bibble.

Sio Bibble er guvernør på Naboo under dronning Amidala. Hun stoler fullt og helt på ham, men Qui-Gon mistenker at Bibble i hemmelighet pønsker på nedrige planer for å ta makten i sine egne grådige hender. Hvem som har rett gjenstår å se.

Dronning Amidala Dronning Amidala.

Dronning Amidala er den eneveldige herskeren over menneskene på Naboo. Hun er fjorten år gammel, og ble valgt til dronning på grunn av sin store visdom og popularitet. Hvordan hun har klart å opparbeide seg i disse i den alderen er et mysterium.

Kaptein Panaka Kaptein Panaka.

Kaptein Panaka er dronningens livvakt og leder for de Kongelige Sikkerhetsstyrker på Naboo. Noe av jobben hans er dermed å holde dronningen vekk fra problemer, noe som ser ut til å være veldig vanskelig med jediriddere drivende rundt.

Padmé Padmé.

Padmé skal visstnok være en av dronning Amidalas terner, instruert til å bli med jediene på deres eventyr. Egentlig (men uten at jediene vet dette) er hun dronning Amidala selv, under falskt navn.

Watto Watto.

Watto er en skraphandler og sveveløpsjåfør på Tatooine. Han holder Shmi og Anakin som slaver, og får Anakin til å reparere sveveren sin mellom løpene. Han har en toydarier - et blått, flyvende romvesen.

Ric Olié Ric Olié.

Kaptein Ric Olié er dronning Amidalas personlige pilot. Spillelederen bruker ham ofte som et talerør for iscenesettende beskrivelser som ikke er åpenbare for spillerne - skjønt rollefigurene deres ville anse det som åpenbart siden de kan se det med egne øyne.

Kansler Valorum Kansler Valorum.

Kansler Valorum er sjef for det galaktiske senatet. Selv om han var egnet da han ble valgt, har han blitt korrumpert av makten og er i ferd med å miste grepet om virkeligheten, noe som gir seg utslag i sær oppførsel.

Senator Palpatine Senator Palpatine.

Senator Palpatine sitter i det galaktiske senatet for Naboo. Han er en godhjertet mann, oppriktig opptatt av Naboo-folkets ve og vel og av å opprettholde freden i galaksen som helhet.

Mace Windu Mace Windu.

Mace Windu er jedimester og ett av medlemmene i jedirådet.

Yoda Yoda.

Yoda er jedimester og ett av medlemmene i jedirådet.

 

Our comics: Darths & Droids | Irregular Webcomic! | Eavesdropper | Planet of Hats | The Dinosaur Whiteboard | The Prisoner of Monty Hall | mezzacotta
Blogs: dangermouse.net (daily updates) | 100 Proofs that the Earths is a Globe (science!) | Carpe DMM (whatever) | Snot Block & Roll (food reviews)
More comics we host: Lightning Made of Owls | Square Root of Minus Garfield | iToons | Comments on a Postcard | Awkward Fumbles
Published: Wednesday, 17 September, 2008; 03:16:46 PDT.
Copyright © 2007-2021, The Comic Irregulars. irregulars@darthsanddroids.net