Darths & Droids

ARCHÍV     FÓRUM     SZEREPOSZTÁS     RSS     FAQ

Szereposztás

Játékos karakterek

Qui-Gon Jinn Qui-Gon Jinn. Játékosa: Jim.

Qui-Gon egy Jedi lovag.

Jim egy eléggé fejjel-a-falnak típusú szerepjátékos, akit az akció, az izgalmas harci jelenetek és a jövedelmező zsákmány sokkal jobban érdekel az óvatos tervezgetésnél vagy a rejtvények megoldásánál. Gyakran azelőtt cselekszik, hogy gondolkodna, gyakori szokása, hogy a saját furcsa magyarázatait alkalmazza olyan részletek megmagyarázására, amit a KM még nem mondott el.

Obi-Wan Kenobi Obi-Wan Kenobi. Játékosa: Ben.

Obi-Wan egy Jedi padawan, Qui-Gon tanítványa.

Ben egy megfontolt szerepjátékos, aki megpróbálja a lehető legjobb megoldást végiggondolni a problémákra - a karaktere és a kampányvilág szempontjából is. Élvezi ha okos módszereket találhat ki, hogy igazolja a tervei sikerét úgy, hogy közben a kampány keretein belül marad.

Jar Jar Binks Jar Jar Binks. Játékosa: Sally.

Jar Jar a Naboo bolygó bennszülött idegenje.

Sally Ben húga. Egyik este, amikor a szülei nem tudtak bébiszittert szerezni, Ben elhozta játszani. A KM gyorsan alkotott neki egy idegen karaktert hogy játszhasson és ne kelljen unatkoznia. Azt élvezi a játékban, hogy egy kitalált világban lehet, de ezt a valóságtól elkülöníteni kissé problémás a számára.

R2-D2 R2-D2. Játékosa: Pete.

R2-D2 egy droid gépész, eredetileg Amidala királynő királyi magánűrhajóján szolgál.

Pete Jim régi barátja. Jim hívta meg, hogy csatlakozzon ehhez a játékhoz. Amikor Pete karaktert alkotott, maximalizált minden szakértelmet, amiről úgy gondolta, hasznos lehet egy űrjátékban, azon az áron, hogy egy rövid, néma robot lett, aminek még karjai sincsenek.

Shmi Shmi.

Shmi Anakin anyja, és a roncstelep-tulajdonos Watto rabszolgája.

Shmit Ben egy ismerőse játssza, akivel ugyanarra a drámaórára járnak. Akkor döntötte el, hogy eljön megnézni, mi is ez a "szerepjáték", mikor Ben egyféle improvizációs színjátszós dolognak írta le. Elkötelezett abban, hogy egy valódi, összetett személyiségként játssza ki a karakterét, aki a motivációit egy alaposan megfontolt kerettörténetből nyeri.

Nem-Játékos Karakterek

Nass főnök Nass főnök.

Nass főnök a Naboo-i Gungan faj vezére. Gungavárából uralkodik, egy vízalatti városból. A fő gondja az, hogy vissza akarja szerezni a Phantastacoria Elveszett Gömbjét, egy hatalmas Gungan ereklyét, amely képes mindenféle támadás elől megvédeni a népét.

Sio Bibble Sio Bibble.

Sio Bibble a Naboo kormányzója Amidala királynő uralkodása idején. A királynő fenntartás nélkül bízik benne, bár Qui-Gon gyanúja szerint Bibble valami aljas tervet akar végrehajtani, hogy a saját kapzsi kezeibe kaparintsa a trónt és a korlátlan hatalmat. Hogy kinek van igaza, az majd elválik.

Amidala királynő Amidala királynő.

Amidala királynő a Naboo emberi népességének a korlátlan ura. Tizennégy éves, a pozíciójába a hatalmas bölcsessége és népszerűsége miatt választották. Rejtély, hogy pontosan hogyan tett szert ezekre az ő korában.

Panaka kapitány Panaka kapitány.

Panaka kapitány Amidala királynő testőre és a Nabooi Királyi Testőrség vezetője. Így a munkája az, hogy a királynőt távol tartsa a bajtól, ami elég nehéz munka a Jedi lovagok közelében.

Padmé Padmé.

Padmé állítólag Amidala királynő egyik szolgálólánya, aki azt az utasítást kapta, hogy tartson a Jedikkel a kalandjaik során. Valójában (de a Jedik tudtán kívül) Amidala királynő inkognitóban.

Anakin Anakin.

Anakin egy fiatal rabszolga, aki Watto roncstelepén dolgozik a Tatooine-on. Egy jelentéktelen, eldobható karakter, akit csak azért talált ki a KM, hogy egy kis színt vigyen az egyik jelenetbe.

Watto Watto.

Watto egy roncstelep-tulajdonos és fogatversenyző a Tatooine-on. Shmi és Anakin a tulajdonát képezik, és Anakinnal javíttatja a fogatját versenyek között. Watto egy Toydari - egy repülő kék idegen.

Ric Olié Ric Olié.

Ric Olié kapitány Amidala királynő személyi pilótája. A KM gyakran arra használja, hogy leírja a játékosok környezetét, amelyet a játékosok nem látnak - bár a karaktereik tökéletesen nyílvánvalónak találnák, hiszen ők is látják.


Our comics: Darths & Droids | Irregular Webcomic! | Eavesdropper | Planet of Hats | The Dinosaur Whiteboard | The Prisoner of Monty Hall | mezzacotta
Blogs: dangermouse.net (daily updates) | 100 Proofs that the Earths is a Globe (science!) | Carpe DMM (whatever) | Snot Block & Roll (food reviews)
More comics we host: Lightning Made of Owls | Square Root of Minus Garfield | iToons | Comments on a Postcard | Awkward Fumbles
Published: Saturday, 05 July, 2008; 16:19:22 PDT.
Copyright © 2007-2021, The Comic Irregulars. irregulars@darthsanddroids.net